Site icon Auto Napoca – stiri din lumea auto

Cele mai bune aplicatii online de verificare istoric auto

Cele Mai Bune Aplicatii Online De Verificare Istoric Auto

Cele Mai Bune Aplicatii Online De Verificare Istoric Auto

Conform specialistilor din domeniu, dintre cele aproximativ 426.000 de autoturisme rulate importate anual in Romania, 80% au kilometrajul modificat. 

Dintre acestea, 6% dintre ele, peste 25 000 de unităţi, sunt aduse din Occident după ce au fost declarate „daună totală”. 

Singura metoda prin care poti afla kilometrii reali, daca masina a suferit daune sau daca a fost furata, este sa apelezi la o aplicatie online de verificare istoric auto.

1. Verificare istoric auto cu Carvertical.com

Carvertical este cea mai mare baza de date cu istoric auto din Europa si America de Nord. Ai acces la înregistrările a peste 50 de milioane de vehicule raportate ca fiind avariate.

Raportul privind istoricul mașinii verifică următoarele aspecte:

Verificare Istoric Auto Carvertical

Partea cea mai interesanta la Carvertical, este ca daca programul nu identifica nicio informatie utila, puteti cere banii inapoi. In acest moment, cand scriu articolul, o verificare istoric auto pe Carvertical dupa seria de sasiu (VIN) costa 75 lei.

Verifica istoricul masinii aici: https://www.carvertical.com/

2. Verifica istoric auto cu AutoDNA

Cu autoDNA vei primi istoricul detaliat al vehiculului pe care intentionezi sa-l cumperi si asta iti va permite sa faci o alegere informata. Astfel, te asiguri ca nu cumperi o epava.

Citeste si: Cele mai fiabile mărci auto

Iata ce include raportul autoDNA:

Verificare Istoric Auto Autodna

Pretul unui raport incepe de la 95 lei pentru o serie VIN si aplicatia de verificare istoric auto online AutoDNA poate fi accesata aici: https://www.autodna.ro/

3. Verificare istoric auto cu Inspectorauto

Inspector auto se diferentieaza de celelalte 2 aplicatii de mai sus, prin faptul ca poti apela si la un inspector pe teren, care sa te insoteasca si sa verifice masina pe care vrei sa o cumperi.

Citeste si: Cele mai importante componente de verificat la achizitia unei masini second hand

Cum te poate ajuta Inspector Auto:

Verificare Instoric Auto Inspectorauto

Pretul unui raport privind istoricul auto pe Inspectorauto.ro este 58 lei (12 euro). Aplicatia poate fi accesata aici: https://inspectorauto.ro/

4. Verificare istoric auto cu aplicatia RAROM

Registrul Auto Roman pune la dispozitia utilizatorilor o aplicatie de verificare a istoricului auto. Diferenta intre aplicatia RAROM si Carvertical sau AutoDNA, este ca in raportul RAROM primesti informatii privind numarul de kilometri inregistrati in statiile ITP din Romania dar momentan nu are acces la baza de date din Europa.

Asadar daca masina importata in Romania, a avut kilometri dati inapoi si apoi masina a facut ITP-ul cu km modificati, aplicatia raporteaza kilometri din bord. Din acest motiv, aplicatia RAROM este destinata, cel putin in acest moment, doar pentru masinile cumparate din Romania.

Daca vehiculul este semnalizat cu daune, trebuie sa achitati o taxa de 35 de lei pentru a primi raportul suplimentar.

Verificare Istoric Auto Rarom

Aplicatia Istoric Vehicul poate fi accesata aici: https://pro.rarom.ro/istoric_vehicul/dosar_vehicul.aspx


*preturile listate mai sus sunt valabile la data scrierii acestui articol.

Mai stii si alte aplicatii online de verificare a istoricului auto? Spune-ne si noua printr-un comentariu.

 

Exit mobile version