Site icon Auto Napoca – stiri din lumea auto

Cele mai des intalnite greseli la examenul auto

Carnetul de sofer si automobilul personal sunt o necesitate in lumea moderna de astazi. Carnetul este o cerinta in CV si uneori un criteriu de eliminare iar masina personala este o metoda eleganta si eficienta de deplasare. Daca intentionati sa urmati cursurile la o scoala de soferi cluj, preturile variaza intre 1000 lei si 1500 lei.

Daca la examenul scris lucrurile sunt mai simple, deoarece pe internet se gasesc multe variante de chestionare, la examenul practic intervin emotiile, politistul cel rau si ceilalti participanti la trafic.

Iata cele mai mari greseli pe care le poti evita la examenul pentru traseu, pentru a lua permisul din prima:

1. Acordarea de prioritate

Neacordarea de prioritate in trafic este principala cauza ale accidentelor rutiere. Aceasta prioritate nu este discutabila si negociabila, ea este reglementata prin indicatoare rutiere iar acolo unde lipsesc, prin asa numita prioritate de dreapta. Prioritatea pietonilor este deasemeni foarte importanta si necesita atentie sporita in timpul examenului. Daca vedeti un pieton ca se apropie de trecere, opriti si lasati-l sa treaca pentru ca riscati sa picati examenul!

Daca instructorul auto nu acorda suficienta importanta prioritatii, nu ezitati sa-l intrebati dvs. Sa nu va fie frica sa schimbati instructorul daca nu sunteti multumit de el, in joc sunt banii si timpul dvs.

Citeste continuarea articolului aici.

Exit mobile version