Site icon Auto Napoca – stiri din lumea auto

Cele mai importante masini ce vor fi lansate in 2015

Conform automarket.ro in anul 2015 vor aparea in showroom-urile din Romania peste 90 de modele noi. Unele sunt facelifturi iar altele modele lansate in premiera. Iata masinile care ne-au atras atentia:

Alfa Romeo 4C Spider – Versiunea decapotată a coupe-ului compact Alfa va fi prezentată la Detroit și vine în Europa în a doua parte a anului.

Audi A4 – Noua generație a unuia dintre cele mai vândute modele Audi vine și ea în cursul anului 2015 și va încerca să atace cu eleganță un segment în care Seria 3 și C-Klasse încep să îmbătrânească și vor primi și ele în curând facelift-uri sau generații noi.

Audi Q7 – Un alt model așteptat din gama Audi va fi lansat în România în prima jumătate a anului. Debutul are loc la Detroit, în ianuarie, iar primele imagini prezintă o mașină cu un aspect și proporții diferite de ceea ce ne-a obișnuit până acum SUV-ul german.

BMW Seria 3 facelift – Dacă Audi scoate A4 de generație nouă, BMW va contraataca printr-un facelift prin care Seria 3 va fi adaptată cerințelor actuale ale clienților mărcii.


BMW Seria 7 – Una dintre cele mai așteptate noutăți ale lui 2015 va fi disponibilă în România în a doua parte a anului. Modelul nu a fost încă prezentat oficial, dar fotografiile necamuflate ale acestuia sunt printre știrile începutului de an în industria auto.

Ford Mondeo – Lansat la finalul anului 2014 în România, Mondeo intră în listă pentru că va fi văzut pe străzi abia din luna ianuarie. Modelul așteptat de doi ani vrea să adune cât mai mulți clienți în luptă directă cu unul dintre cei mai mari rivali ai săi, noul VW Passat, lansat și el în finalul anului trecut.

Ford Ka – Cel mai mic model din gama Ford primește o generație nouă în 2015. Schimbările sunt însă majore: noul model are cinci uși și crește în dimensiuni, fiind o alternativă mai mică și mai ieftină la Fiesta.

HYUNDAI ix35 – Anul 2015 va aduce lansarea celei de-a doua generații a lui ix35, care în acest moment este cel mai mic SUV din curtea sud-coreenilor. Mașinile vor putea fi comandate în a doua parte a anului.

MERCEDES-BENZ GLC – Un alt nume nou în gama Mercedes care înlocuiește o denumire cunoscută: GLK. Din toamna anului 2015, odată cu noua generație a SUV-ului german.

Opel Corsa – Proaspăt câștigătoare a premiului Mașina Anului în România, a cincea generație Corsa va fi disponibilă în showroom-uri încă din luna ianuarie. Motoare turbo de cilindree mică competează modificările estetice și tehnice de esență ale modelului german.


Opel Karl – Obișnuiți-vă cu un nou nume în gama Opel. Situat în gamă mai jos decât Adam și Corsa, noul Karl își propune să atragă clienții interesați de modele de oraș disponibile într-un buget rezonabil.

RENAULT Megane – După două facelifturi și aproape șapte ani de carieră de piață, Megane va primi o nouă generație care-l va recomanda ca una dintre opțiunile importante ale segmentului compact accesibil în următoarea perioadă.

Skoda Fabia – Prima dintre cele două mari noutăți Skoda este deja disponibilă în showroom-uri: cea de-a treia generație Fabia. Modelul primește un update tehnologic serios și un design ceva mai „serios” care se potrivește bine în peisajul familiei actuale a mărcii din Cehia.

VW Passat – Lansat în România în decembrie 2014, Passat va apărea efectiv în showroom-uri în acest debut de an. Este noua mândrie a mărcii din Wolfsburg și reușește să ducă mai departe un nume apreciat în industrie.

Exit mobile version