Site icon Auto Napoca – stiri din lumea auto

COPIII TREBUIE SA CALATOREASCA IN SIGURANTA CU MASINA

Cyb 21 Online Socialmedia Assets 1920x1080px 3

Cyb 21 Online Socialmedia Assets 1920x1080px 3

Copiii sunt participanți involuntari la trafic, respectiv părinților le revine responsabilitatea pentru siguranța celor mici. Chiar dacă vă deplasați cu viteză mică și pe distanțe scurte, nu țineți niciodata copilul în brațe, oricat de mic ar fi acesta. In cazul unui impact, micuțul va fi smuls din brațele dvs. de forța coliziunii.

Sistemele de reținere pentru copii reduc cu 80% riscul decesului copilului într-un accident rutier.

Sistemul de fixare “ISOFIX “ este cel mai eficient sistem pentru fixarea scaunului auto pentru copii. Consecințele fixării incorecte pot fi la fel de grave ca transportarea copilului fără un dispozitiv special. Toate scaunele Cybex, indiferent de grupa de varsta, au sistem de fixare “Isofix “. Sistemul „Isofix” utilizează trei dispozitive de prindere (bratele metalice care se ascund in bancheta si cupleaza cu sistemul Isofix al masinii si al treilea punct de sprijin).

Citeste si: Ghid complet pentru a alege cel mai bun scaun auto

Cum alegem corect scaunul auto? Care sunt grupele de varsta specifice Cybex ?

Recomandarea noastră:

Cloud Z i-Size care poate fi ajustata intr-o pozitie lie-flat (orizontala) atunci cand nu sunteti in masina. Suportul de picioare mai lung si posibilitatea de a ajusta spatarul intr-o pozitie orizontala au fost dezvoltate de expertii in siguranta germani ai CYBEX. Aceste caracteristici permit copilului dumneavoastra sa stea intr-o pozitie corecta din punct de vedere ergonomic. In combinatie cu carucioarele CYBEX, Cloud Z i-Size se transforma intr-un sistem de calatorie practic pentru primele luni, astfel ca bebelusul ce doarme se poate odihni cu o protectie optima.

Cel mai renumit model este in acest caz este  Sirona ZI I-size din gama Cybex Platinum.

Cybex Z Line Family Sirona Z i Size

Poate fi rotit 360°, fiind astfel usor de bagat copilul in scaun dar si foarte usor de a comuta intre pozitiile rear facing(cu spatele la sensul de mers) si forward facing(cu fata la sensul de mers). Confortul maxim este atins cu ajutorul unor caracteristici cheie cum ar fi cele 12 pozitii de ajustare a tetierei dar si a celor 5 pasi de ajustare a pozitiei de inclinare pentru o pozitie de somn perfecta. Pentru pasagerii cei mai mici, exista un insert special moale in partile laterale dar si in zona capului, oferind astfel o pozitie ergonomica optima de calatorit.

Modelul premiat al acestei grupe este Solution Z I-Fix

Conceput pentru a creste cu copilul dumneavoastra, Solution Z i-Fix este acum certificat pe standardul de siguranta cel mai recent: UN R129/03 – incorporand proceduri imbunatatite de testare la impact lateral. Tetiera patentata ce se inclina mentine capul copilului dumneavoastra in zona de siguranta a scaunului auto, iar sistemul de ventilare mentine o temperatura confortabila pentru copilul dumneavoastra in zilele calde.

Citeste si: Ce reprezinta sistemul Isofix la scaunele auto pentru copii

Cybex revolutioneaza piata scaunelor auto pentru copii si dupa ani de cercetari meticuloase si sute de teste au lansat  Anoris T, un scaun auto ce combina protectia unui airbag revolutionar cu confortul unei calatorii cu fata la sensul de mers. Interactioneaza cu copilul tau prin intermediul oglindei retrovizoare stiind ca CYBEX Anoris T i-Size il mentine in siguranta in scaunul ce creste odata cu el.

Exit mobile version