Masina personala sau rent a car?

Piața auto este în dezvoltare în România, iar datorită faptului că nevoile zilnice de la serviciu sau viața personală presupun folosirea unei mașini, un număr considerabil de români au în proprietate cel puțin un automobil.

Cu toate acestea, deoarece suntem foarte protectori cu bunuri precum locuința sau mașina, cunoscându-le prea bine importanța pe care ele o au în viața noastră, foarte mulți români apelează la serviciile de rentacar tocmai pentru motivul de a proteja și menaja automobilul propriu. Există mai multe motive pentru care ar trebui să alegem o mașină închiriată și să ne lăsăm propriul automobil să se odihnească liniștit, scutindu-l de greutățile drumurilor lungi.

În cazul unor călătorii, spre exemplu, este posibil ca mărimea mașinii noastre să nu fie suficientă pentru a cuprinde numărul persoanelor și bagajelor pe care dorim să le luăm cu noi, caz în care putem foarte bine să ne îndreptăm atenția către un SUV sau alt model închiriat de mărime mai mare.

Cele mai multe companii de închiriere mașini nu impun un anumit număr de kilometri, prin urmare într-o excursie putem folosi mașina închiriată pentru a nu ne încărca propriul kilometraj. Acest lucru este util în special dacă dorim să călătorim în zone unde se impune o folosire deasă a accelerației sau frânii, greutăți de care putem scuti mașina personală.

Problemele cu uzarea cauciucurilor sau a motorului nu trebuie să ne preocupe dacă închiriem un automobil în loc să îl folosim pe cel propriu, deoarece companiile de închirieri auto suportă toate taxele de întreținere, precum schimbarea uleiului, spălarea mașinii, îngrijirea cauciucurilor și orice alte astfel de costuri ar mai putea apărea.

Citeste continuarea pe Cazareclujnapoca.ro.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.