Descoperă vehiculele IVECO Daily și Eurocargo, alimentate cu CNG

Iveco Daily Auto Schunn Romania

Vehiculele alimentate cu CNG adică gaz natural comprimat, au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, datorită preocupărilor constructorilor de autovehicule pentru a oferi soluții alternative la combustibilii clasici. Protecția mediului și adaptarea tehnologiilor la principii ecologice stau la baza noilor modele de la Iveco, destinate unui consum nepoluant și accesibil.

Gazul natural comprimat este cel mai ecologic combustibil, utilizat ca alternativă la combustibilii fosili. Răspândirea centrelor de distribuție pe teritoriul european face posiiblă alimentarea facilă, de oriunde, a utilitarelor produse de Iveco.

Ce avantaje ai folosind autovehicule Iveco alimentate cu CNG:

  • Performanța generată de motorul alimentat cu gaz este asemenea celei oferite de combustibilul convențional CNG 
  • Capacitate de încărcare  a vehiculului este aceeași 
  • Economie de combustibil, costuri reduse cu până la 35% 
  • Motorul este mai silentios , poate fi folosit în marile orașe în orice zone
  • Reducere emisiile de carbon cu până la 5% 
  • Emisii scăzute , noxe mult mai reduse, cu -76%, pulberi în suspensie

Încă din anii  90 Iveco și-a dezvoltat modele de autovehicule utilitare care au pătruns pe piața europeană, impunându-se prin calitate și fiabilitate. IVECO propune o nouă abordare ecologică prin modelele alimentate cu GCN – seria Natural Power. Apt să folosească un combustibil nepoluant – gazul natural comprimat, un astfel de vehicul este o alternativă ecologică la modelele create cu motoare pe benzină sau diesel. 

Citeste si: Sfaturi despre cum sa alegi cele mai bune camere video auto

IVECO este unicul fabricant de autovehicule care comercializează o gamă variată de camioane și autovehicule  dotate cu motoare pe bază de GNC, folosite pentru transport de mărfuri sau pasageri, Astfel de motoare au impact minim asupra mediului ambiant, încurajând protejarea mediului.

IVECO Eurocargo CNG:

Noul camion Iveco Eurocargo Natural Power este perfect adaptat pentru a fi folosit în marile orașe, ca soluție de transport. Emisiile zero permit accesul în orice zone, fără restricții. Silențios și simplu de manevrat, acest vehicul este destinat inclusiv utilizării pe parcursul nopții, pentru livrări de marfă.

Emisiile motoarelor care folosesc GNC se caracterizează printr-o  cantitate foarte redusă de noxe, lipsa totală compuşi pe bază de plumb şi o reducere de 95% a cantităţii de particule poluante.

Aceste calități ecologice situează aceste motoare în rândul celor mai dezirabile, din punctual de vedere al standardelor de tip Euro pentru autovehicule. Știind că  GNC este ieftin comparativ cu motorina în Europa, acest tip de combustibil generează economii de până la 25%.

Versiunile Eurocargo Iveco Natural Power pleacă de la gabaritul de 11tone și ajung  la 16 tone, cu un motor cu şase cilindri oferind un cuplu de 750 Nm, şi o putere utilă de 204 CP, alături de o cutie de viteze manuală cu 9 trepte sau una automată cu convertor de cuplu.

Citeste si: Care sunt si cum sa alegi cele mai bune baterii auto

Caracteristicile particulare ale vehicolului şi volumul de  transport sunt aceleași ca în cazul variantelor cu motor diesel, însă economia la alimentare este substanțială. 

Iveco Daily CNG:

Noul Iveco Daily HI-MATIC  versiunea Natural Power este înzestrat cu o transmisie automată cu 8 trepte de viteză. Un astfel de vehicul este recomandat pentru deplasări dese, în mediul urban.

Autoutilitara Iveco Daily 4X4 este cu adevărat o alegere excelentă pentru transport intensiv de marfă.

Structura puternică și motorul performant oferă confort, economie de combustibil și fiabilitate, pentru numeroase utilizări în scop de afaceri în domeniul transportului. Silențios, destinat opririlor dese, este ales de numeroase companii pentru livrări pe parcursul nopții.

Ca rezultat la implementării  tehnologiei sustenabile bazate pe combustibil CNG, acest model Iveco Daily CNG oferă aceeași performanță și beneficii ca și modelele dotate cu motor diesel.  Transmisia HI-MATIC, cuplată cu motorul pe bază de gaz natural comprimat, reduce emisiile de carbon și este mai puțin poluantă pentru mediul înconjurător.

Auto Schunn Romania este unul dintre cei mai importanti dealeri auto din Romania, acesta ofera autoturisme noi si rulate Mercedes-Benz din stocul propriu cu livrare imediata, dar si camioane Mercedes-Benz sau Iveco si autoutilitare Iveco.

Compania Auto Schunn Romania are showroom-uri in Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara. Clientii companiei pot accesa site-ul auto-schunn.ro pentru a descoperi cele mai noi oferte!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.