Lansare Bujii DENSO Iridium TT: performanta optima, eficienta si durabilitate

Ultima noutate a diviziei Denso Aftermarket în cadrul gamei de bujii cu scânteie este rezultatul deceniilor de experienţă ale companiei, tehnologia de pionierat şi angajamentul de a livra produse de calitate premium pentru o gamă largă de vehicule.

Denso a continuat dezvoltarea tehnologiei sale Super Ignition Plug (SIP) ce a dus la obţinerea celui mai mic diametru al unui electrod central (0.4mm), combinat cu un electrod de masa, foarte subţire de 0.7 mm, din platină.

Aceste caracteristici unice ale bujiei permit o îmbunătăţire a performanţei, eficienţei şi durabilităţii – Iridium TT reprezintă o creştere semnificativă în ceea ce priveşte performanţa şi durabilitatea bujiilor din Iridiu standard şi are o durată de viaţă de până la 120,000 km, de 3 ori mai mare decât o bujie din Nichel standard.

Disponibilă pentru maşini ce îndeplinesc normele EU5/EU6, noua bujie oferă o aprindere avansată ce rezultă în eficientizarea performanţei vehiculelor.

Electrozii Twin-tip permit o aprindere omnidirecţională care, în schimb, oferă o combustie îmbunătăţită şi permite bujiei să funcţioneze într-un mod eficient. Capacitatea superioară de aprindere a mixului aer-combustibil permite bujiei o extindere rapidă, ceea ce optimizează consumul de combustibil şi performanţa motorului.

Tehnologia patentată Denso Twin-Tip a fost iniţial disponibilă doar pentru game de maşini de lux, dar acum, prin introducerea bujiei Iridium TT, aceasta tehnologie este disponibilă tuturor.

Bujia Iridium TT are cea mai mare concentraţie de Iridiu din piaţă – Iridiul este un element foarte dur, dens şi este cel mai rezistent material la coroziuni, ceea ce înseamnă că poate rezista la temperaturi extrem de mari.

În acelaşi timp, cea mai mare îmbunătăţire oferită de către Iridium TT este combinarea acestui element cu un electrod de masă din platină, ce duce la o energie sporită a bujiei şi rezistenţă la călire. Acest lucru susţine durata de viaţă extraordinară a bujiei Iridium TT.

Prin promovarea unei aprinderi şi combustii îmbunătăţite, prin eficientizarea consumului de combustibil şi oferirea unei durabilităţi superioare oricărei bujii standard din Iridiu sau Nichel din piaţă, ne dorim să oferim clienţilor noştri o performanţă de nivel înalt la un preţ accesibil. Nici un alt producător de bujii cu scânteie nu poate afirma acest lucru.

Rebecca Jackson

Caracteristicile bujiilor Iridium TT:

 • Cel mai mic electrod central, cu un diametru de 0.4mm, ce oferă o aprindere şi combustie mai bună
 • Un electrod de masa din platină de 0.7mm, ce duce la o energie sporită a bujiei şi rezistenţă la călire
 • Electrozii Twin-tip permit o aprindere omnidirecţională care, în schimb, oferă o combustie îmbunătăţită şi permite bujiei să funcţioneze într-un mod eficient
 • Tehnologia patentată Twin-Tip a fost iniţial folosită pentru vehicule de lux – acum este disponibilă pentru toţi
 • Capacitate sporită de aprindere a mixului aer-combustibil, ce permite bujiei o extindere rapidă, optimizând astfel consumul de combustibil şi performanţa motorului.
 • Tehnologia patentată Denso de sudare laser la 360 grade
 • Cea mai mare concentraţie de Iridiu din bujiile existente pe piaţă
 • Rezistenţa la oxidare şi voltaje ridicate pentru mai mult de 120,000 km
 • O durată de viaţă de 120,000 km
 • Aprindere mult îmbunătăţită
 • Un voltaj mai mic este necesar pentru a genera scânteia
 • Performanţă optimă a vehiculului şi eficienţă în consumul de combustibil
 • O durată de viaţă de 3 ori mai mare decât alte bujii
 • O opţiune simplă de înlocuire a bujiilor standard din Iridiu, Nichel sau Platină
 • Disponibile pentru maşini cu normele EU5/EU6, bujiile Iridium TT sunt soluţia perfectă de îmbunătăţire a performanţelor vehiculelor cu motoare mici

Pentru mai multe detalii privind gama de produse Aftermarket Denso, vă rugăm să vizitaţi www.denso-am.eu sau pentru a găsi cel mai apropiat distribuitor Denso: http://www.denso-am.eu/where-to-buy/

Despre DENSO Corporation

Denso Corporation, cu sediul în Kariya, prefectura Aichi, Japonia, este furnizor de top la nivel global de tehnologii, sisteme şi componente pentru industria automotive în privinţa sistemelor termice, a propulsiei, sistemelor electronice şi de siguranţă. Printre clienţii săi se numără cei mai mari producători de maşini la nivel mondial. În total, compania are peste 223 de filiale şi afiliaţi în peste 38 de ţări şi regiuni (incluzând Japonia), cu peste 185,000 de angajaţi. Acţiunile companiei sunt listate la bursele din Tokyo şi Nagoya.

 

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.