Noul Audi A7 Sportback este acum disponibil la Autoworld Cluj

Grație noilor motorizări, transmisii, faruri, blocuri optice spate și sistemelor de infotainment, spațiosul coupé în 5 uși este acum mai puternic și mai atractiv. Noul A7 Sportback combină emoția și sportivitatea unui coupé cu confortul unei limuzine și cu avantajele funcționale ale unui Avant.

La debutul modelului A7 în anul 2010, Audi impunea noi standarde în design-ul auto, expunând estetică atletică și înaltă eleganță. Capota lungă a motorului, sportivii stâlpi C și spatele abrupt creau o impresie dinamică de ansamblu. Noua versiune a modelului în cinci uși măsoară 4,97 metri în lungime și este echipat cu noi trăsături marcante și sportive.

Cele mai multe modificări au fost aduse grilei Singleframe, barelor de protecție, țevilor de evacuare și farurilor. Tehnologia LED este acum standard, iar la cerere, Audi poate oferi faruri cu tehnologie Matrix LED, asigurând iluminarea optimă a șoselei fără a orbi ceilalți participanți la trafic. Împreună cu farurile Matrix LED, modelul este prevăzut și cu semnalizare dimanică pentru faruri, aceasta fiind standard pentru blocurile optice spate.

Caroseria noului Audi A7 Sportback este alcătuită în principal din aluminiu și tipuri moderne de oțel de înaltă calitate, astfel fiind foarte ușor. Confortul în ceea ce privește nivelul de zgomot la interior este maxim. Spațiul de depozitare aflat sub lungul hayon acționat electric are o capacitate de 535 litri. La rabatarea spătarelor scaunelor spate, acesta crește la 1.390 litri.

Stilul sportiv al exteriorului se continua și la interior. Elementul predominant este linia orizontală ce înconjoară șoferul și pasagerul din dreapta. Bordul oferă impresia lejerității și eleganței. Noile materiale pentru interior, inclusiv ornamentele din aluminiu și lemn de nuc Beaufort și pielea Valcona, impresionează prin gradul lor de prelucrare. Paleta de culori a fost reproiectată, oferind cinci opțiuni de culori chiar și pentru scaune. Sunt disponibile patru versiuni de scaune față. Acestea pot fi echipate opțional cu funcția de ventilație și masaj. Sistemul de operare MMI radio este standard, acesta putând fi echipat suplimentar cu head-up display, sistem ce proiectează toate informațiile importante pe parbriz.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.