Review BMW seria 3 E90
18/04/2016
Totul despre asigurarea CASCO
26/04/2016
Arata tot

Avantajele inchirierii unei parcari private intr-un oras strain

Chiar dacă în România autocarele reprezintă încă o opțiune pentru deplasarea în afara orașului, programul acestora nu se potrivește tot timpul cu cel al călătorilor. De aceea, atunci când trebuie să ajungă într-o altă locație într-un anumit timp, unele persoane sunt nevoite să apeleze la mașina personală. Însă, găsirea unui loc de parcare într-un oraș străin reprezintă o problemă cu care se confruntă mulți dintre cei care călătoresc cu mașina personală. O soluție în acest caz ar putea fi apelarea la o parcare privată. Iată câteva dintre avantajele unui astfel de serviciu:

Loc de staționare asigurat

Unul dintre principalele avantaje închirierii unui loc într-o parcare privată este acela că ai un spațiu de parcare asigurat, astfel încât nu trebuie să îți mai bați capul cu căutarea unui loc liber, după ce ai ajuns în alt oraș. De asemenea, nici nu trebuie să îți faci griji de faptul că cineva îți va accidenta mașina sau că aceasta va fi ridicată, dacă ai depășit perioada de staționare sau dacă ai parcat în locul altcuiva.

Serviciile

De obicei, pe lângă asigurarea unui loc de staționare, parcările private oferă și alte servicii precum pază sau supraveghere video, transferuri de la parcare la destinația din oraș sau tarife și oferte speciale, în funcție de perioada de staționare. De asemenea, unele parcări private sunt disponibile non-stop, un avantaj pentru cei care călătoresc pe distanțe mai mari și ajung la ore târzii sau foarte devreme dimineața în oraș.

Locația

De obicei, parcările private care oferă spații de închiriat sunt amplasate în zonele de interes ale orașului. Astfel, poți să alegi între diferite parcări, în funcție de nevoile tale. Dacă trebuie să călătorești în străinătate poți apela la o parcare situată în apropierea aeroportului, iar dacă trebuie să stai câteva zile în oraș, poți căuta parcare într-o zonă mai centrală.

Confort în timpul călătoriei

Posibilitatea de a călători cu propria mașină este un alt avantaj al închirierii unei parcări private într-un oraș străin. Deținătorii de mașini se simt mai confortabil în propria mașină și preferă propriul stil de conducere, în detrimentul deplasării cu autocarul, cu mijloacele de transport în comun sau cu taxiul, indiferent de distanță. În plus, dacă te deplasezi cu propria mașină, nu ești restricționat în ceea ce privește numărul de bagaje și dimensiunea lor și nici nu ești deranjat de pasagerii gălăgioși.

Astfel, indiferent de motivul pentru care trebuie să te deplasezi într-un oraș străin, dacă preferi să călătorești cu mașina personală, închirierea unei parcări private te poate scăpa de numeroase griji.

Sursă foto: © Alakoo | Dreamstime.com

  

Tudor
Tudor
Car addict. Ex BMW Driver. Autonapoca writter.

Like us on Facebook!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai recente stiri auto, poze si video.