Uzina Ford de la Craiova cauta sa angajeze aproape 1000 muncitori
07/04/2017
Propunere RAR: Masinile mai vechi de 12 ani sa efectueze ITP-ul anual
20/04/2017
Arata tot

Avantajele transportului rutier

Indiferent daca este vorba despre expedierea unor pachete, a unor elemente ce semnifica diverse valori sau despre transportul de persoane, conditiile optiunii de transport rutier constau nu numai in gradul de confort asigurat pe parcursul intregii calatorii, cat si in nivelul de siguranta care trebuie sa tinda catre maximum posibil.

Una dintre companiile ce activeaza in acest domeniu este cea care isi prezinta serviciile pe site-ul www.euro-fratello.ro. Inca din slogan – „Cu ei vreau sa merg si eu” – aceasta companie ne transmite increderea in serviciile prestate. Imbinand siguranta si confortul cu un raport optim calitate-pret, Euro Fratello pune la dispozitia tuturor celor interesati posibilitatea de a calatori atat pe suprafata Romaniei, cat si la nivel international (rutele disponibile le gasiti pe site-ul acestora de prezentare, euro-fratello.ro).

Dar care sunt, totusi, beneficiile avute in vedere in alegerea unei calatorii ce presupune transportul rutier?

Odata cu progresul economic, dar si tehnologic, majoritatea companiilor de transport ofera din ce in ce mai multe solutii de calatorie. Asadar, in functie de distanta de parcurs, locatia dorita, dar si timpul avut in vedere, viitorii pasageri pot opta pentru transport rutier, feroviar, aerian si maritim.

Spre deosebire de celelalte solutii de transport mentionate anterior, cel rutier presupune o serie de avantaje pentru toti calatorii interesati:

  • Cheltuieli mai mici: din acest punct de vedere, persoanele care aleg sa calatoreasca cu ajutorul autovehiculelor in defavoarea trenurilor sau a altor mijloace similare de transport vor plati costuri insemnat mai scazute pe biletele de calatorie, aceasta fiind cu siguranta un mare avantaj.
  • Optiuni de calatorie destinate si celor care locuiesc in zone rurale: sunt foarte mult astfel de locatii in Romania care nu au acces usor la caile ferate, la transportul maritim sau la cel aerian. Asadar, transportul rutier este in mod cert o alegere avantajoasa si practica pentru astfel de persoane care locuiesc in zone rurale.
  • Oferirea unei game de servicii flexibile: atunci cand se doreste inchirierea unui autocar, echipa euro-fratello.ro, de exemplu, nu stabileste un anumit orar ci este flexibila la solicitarile persoanelor interesate de o astfel de oferta de transport. Aceasta este, cu siguranta, o metoda cat mai atractiva pentru doritorii de a calatori astfel.
  • Prezinta riscuri mai mici de deteriorare a bunurilor transportate: atunci cand este necesara expedierea de colete, mai ales daca fragilitatea acestora este avuta in vedere, transportul rutier presupune un risc semnificativ mai scazut de deteriorare.
  • Avantaj la capitolul de impachetare al coletelor: daca se doreste transportul anumitor produse, atunci cu siguranta acestea nu mai trebuie sa fie in detaliu impachetate precum este necesar in cazul celorlalte metode de expediere.
  • Avantaj din punctul de vedere al bagajelor: daca se doreste rapididate de expediere sau de ajungere la o anumita destinatie, majoritatea persoanelor apeleaza la solutia ce consta in cumpararea unui bilet de avion. Asta nu inseamna insa ca e si cea mai avantajoasa optiune din punct de vedere al costurilor aferente bagajelor suplimentare. Transportul rutier, pe de alta parte, permite sa poti sa fii insotit de un numar de bagaje considerabil mai mare fata de avion, indiferent daca destinatia este in tara sau in strainatate, fara un cost aditional. In plus, scapi de toata corvoada ce tine de check-in sau prezentarea la aeroport cu mult timp inainte.
  • Optiunea de schimbare a itinerariului: desi ai pornit cu o destinatie in gand, nu spune nimeni ca nu poti sa te opresti in vizita la prieteni sau la rude si sa iti schimbi itinerariul.
  • Evitarea pierderii de timp in cazul unei defectiuni: daca autovehiculul intampina defectiuni tehnice, poate fi inlocuit in timp util ajutand pasagerii sa ajunga la destinatia dorita, evitandu-se astfel cazurile de asteptare predominante in randul transporturilor maritime, aeriene sau feroviare.

Asadar, transportul rutier aduce numeroase beneficii celor care aleg sa calatoreasca prin aceasta metoda. Insa, o firma serioasa in acest sens, asa cum este euro-fratello.ro, trebuie sa intruneasca o serie de valori. Un aspect de maxima importanta tine de siguranta garantata pe intreaga distanta de parcurs prin experienta conducatorilor auto, un stil de conducere profesionist si atentie sporita. De asemenea, confortul este un alt punct relevant, mai ales daca urmeaza sa fie parcurs un drum lung si obositor. Bineinteles, pretul este printre primele aspecte care conteaza, indiferent de serviciile si produsele oferite, intrucat e necesar sa fie cat mai competitiv si avantajos. Persoanele care doresc sa beneficieze de un transport rutier pe cat se poate de sigur si care sa le ofere toate avantajele mentionate de mai sus, pot contacta reprezentantii agentiilor euro-fratello.ro.

Tudor
Tudor
Car addict. Ex BMW Driver. Autonapoca writter.

Like us on Facebook!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai recente stiri auto, poze si video.