De ce trebuie sa tii cont atunci cand iti planifici concediul in Romania
29/04/2016
Review Ford Focus 2
04/05/2016
Arata tot

Cele mai bune moduri de a te deplasa in Cluj-Napoca

Atunci când locuiești sau trebuie să călătorești în Cluj-Napoca, mijloacele de transport sunt esențiale pentru a ajunge în diverse locații. În funcție de distanța pe care o ai de parcurs, de timpul de care dispui sau de locația în care trebuie să ajungi, ai la dispoziție mai multe moduri prin care poți ajunge la destinație. Iară care sunt acestea:

Mijloacele de transport în comun

Aceste moduri de deplasare sunt ideale pentru persoanele care locuiesc într-un oraș mare și au nevoie de un mijloc de transport zilnic, pentru a se deplasa la locul de muncă sau în alte zone ale orașului. Având în vedere că au nevoie de ele zilnic, autobuzele, troleibuzele sau tramvaiele oferă posibilitatea achiziționării unui abonament, opțiune mai ieftină și mai confortabilă decât cumpărarea unui bilet în fiecare zi.

De asemenea, mijloacele de transport în comun sunt recomandate riveranilor deoarece, locuind aici, ei cunosc orașul și sunt familiarizați cu programul lor de circulație.

Mașina

Mașina este ideală pentru cei care trebuie să se deplaseze în mai multe locații pe parcursul aceleiași zile sau pentru persoanele nou sosite în oraș, care nu cunosc rutele și programul de circulație a mijloacelor de transport în comun. Autoturismul este potrivit, de asemenea, și pentru cei sosiți în oraș ca și turiști sau în interes de serviciu. Chiar dacă nu au ajuns aici cu mașina personală, ei pot folosi o mașină închiriată pentru a de deplasa comod, atât în oraș, cât și în împrejurimi. Printre opțiunile de închirieri auto disponibile în oraș se numără și ecoRent – firma Cluj, ce dispune de o gamă largă de mașini ce pot fi închiriate pentru mai multe zile, la prețuri accesibile, în funcție de nevoile fiecărui șofer.

Taxi

Taxiul este un mijloc de deplasare potrivit atât pentru localnici, cât și pentru străinii ajunși în oraș. Riveranii îi utilizează, în general, atunci când trebuie să ajungă rapid dintr-un loc într-altul, iar mijloacele de transport în comun nu sunt o opțiune, ori atunci când se întorc din oraș la ore târzii.

Străinii apelează la taxi pentru a se deplasa în diferite locații din oraș, fără să se rătăcească. În plus, acesta este un mijloc de transport rapid, sigur și confortabil și este disponibil la orice oră din zi sau din noapte.

Așadar, într-un oraș mare ai posibilitatea să alegi între diferite mijloace de deplasare, în funcție de nevoile și bugetul tău.

Sursă foto: © Tamoumen | Dreamstime.com

Tudor
Tudor
Car addict. Ex BMW Driver. Autonapoca writter.

Like us on Facebook!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai recente stiri auto, poze si video.