Lista preturi noul Dacia Duster 2018
24/11/2017
Oferta Decembrie: 60 ron inapoi la 4 anvelope de iarna cumparate
06/12/2017
Arata tot

Cum sa ajungi la aeroportul Otopeni – variante de transport

Aeroportul Otopeni este cel mai mare aeroport din Romania si in medie este tranzitat zilnic de 25 000 pasageri. Asadar daca te intrebi ce variante de transport ai catre aeroportul Otopeni, vei afla raspunsul din acest articol.

Cu transportul in comun pana la aeroport

Exista 2 linii express catre aeroportul din Bucuresti:

  • Linia Expres 780 leagă Aeroportul Internațional Henri Coandă de Gara de Nord
  • Linia Expres 783 leagă Aeroportul Internațional Henri Coandă de centrul Bucureștiului

Această linie circulă atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, când autobuzele se succed la intervale de 40 de minute. Stațiile de autobuz sunt localizate în fața Terminalului Sosiri și în fața Terminalului Plecări.

Preţul unei călătorii pentru linia expres este de 3,5 lei. Cartela magnetică cu două călătorii costă 7 lei.

Cu taxiul

In Bucuresti pretul pe km pentru taxi este intre 1,39 – 3,50 lei/km. Distanta dintre Gara de nord si Otopeni este de 16 km si cursa ar trebui sa coste minim 24 lei si maxim 60 lei.

Firma autorizata de transfer aeroport

Daca locuiti in alt oras decat Bucuresti si aveti nevoie sa ajungeti la aeroport, o solutie sunt firmele specializate in transfer aeroport, care efectueaza curse regulate sau la cerere. Spre exemplu, daca esti din Brasov si ai nevoie de transfer aeroport Brasov Otopeni, iti recomand firma Aerovip-Transfer.ro pentru ca efectueaza curse cu masini Mercedes Benz si te vei simti ca un VIP pana la aeroport.

Rent a car

Alta varianta la indemana, tot pentru persoanele care nu locuiesc in Bucuresti dar trebuie sa ajunga la aeroport sunt masinile in sistem rent a car. Cu preturi incepand de la 20 euro/zi sunt o varianta foarte confortabila de a ajunge la aeroport.

Tudor
Tudor
Car addict. Ex BMW Driver. Autonapoca writter.

Like us on Facebook!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai recente stiri auto, poze si video.