Cele mai bune anvelope de iarna 175/65 R14
25/09/2017
Kit ambreiaj Opel Astra H 1.7 Cdti
17/10/2017
Arata tot

A fost semnat contractul pentru proiectarea si executia lotului 5 din autostrada Comarnic – Brasov

Astăzi, la sediul Ministerului Transporturilor, a fost semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic – Braşov, sector Râşnov – Cristian, la care se adaugă Drumul de Legătură cu minicipiul Brașov. Acest segment va avea o lungime de 10 km, din care 6,3 km în regim de autostradă și 3,7 km la profil de drum naţional cu 4 benzi, separate pe zona mediană.

Contractul a fost semnat în prezența Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de CNAIR S.A. cu Asocierea SC Alpenside SRL – SC Specialist Consulting SRL.

Citeste si: Cat costa si unde se poate plati taxa de pod de la Fetesti Cernavoda

Valoarea contractului este de 118.019.701, 80 lei fără TVA, iar durata de execuţie este de 24 luni, din care proiectare 6 luni, iar execuţia propriu-zisă este de 18 luni. Garanția de bună execuție a lucrărilor va fi de 48 de luni.

Directorul General al CNAIR SA, Ștefan Ioniță, a afirmat cu ocazia semnării contractului că proiectul autostrăzii Ploiești – Râșnov este la fel de important pentru România ca și Pitești – Sibiu.

Este un proiect foarte important pentru România alături de Sibiu – Pitești și ne dorim ca ambele investiții să coexiste. Prin semnarea contractului am parafat începutul acestui obiectiv care va fi finanțat din Bugetul de Stat. Așteptăm de la Antreprenor seriozitate și o mobilizare adecvată importanței acestui proiect. E un proiect care nu are de ce să depășească termenele contractuale. Astfel, în primăvară trebuie să avem utilajele în șantier și să demarăm lucrările fără nicio problemă. Avem finanțarea asigurată și mai rămâne să stabilm când vom porni și celelalte obiective, astfel încât să construim toată autostrada de la Ploiești la Râșnov.” a subliniat Ștefan Ioniță, Director General al CNAIR S.A.

Tudor
Tudor
Car addict. Ex BMW Driver. Autonapoca writter.

Like us on Facebook!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai recente stiri auto, poze si video.