Unde sunt amplasate camerele fixe de control Rovinieta
19/10/2016
Tarifele maxime pentru RCA valabile in urmatoarele 6 luni
17/11/2016
Arata tot

Ia scoala de soferi din prima cu chestionare auto DRPCIV

Școala de șoferi – un hop destul de greu de trecut de unii, dar, față de anii anteriori unde singura formă de documentare era suportul pe hârtie, acum, odată cu trecerea în noua eră a tehnologiei, putem apela cu ușurință la suportul online. Acesta constă în site-uri dedicate învățării legislației auto în vigoare, dar și site-uri specializate pe chestionare auto, care, separat de metodele de rezolvare a întrebărilor prezente “la sală”, oferă și un mediu de învățare cu o categorisire logică, astfel încât cursantului să-i fie cât mai ușor să treacă de întrebări.

Indiferent de categoria auto pentru care se optează (A, B, C, D sau E), poți găsi informații la zi (unul dintre cele mai importante aspecte fiind modificările aduse anual legislației) astfel evitând confuziile.

Teste DRPCIV pot fi rezolvate apoi, în momentul în care cunoștințele noastre sunt solide, iar mediul de învățare a fost finalizat cu brio. Acestea ne vor forma o idee despre cum va arăta viitorul examen, și ne vor da un plus de siguranță.

Utilizând aceste site-uri, dobândirea permisului este pe jumătate rezolvat. Rămâne și proba practică, dificilă și aceasta, întrucât suntem supravegheați la fiecare mișcare de un examinator. Atenția trebuie sporită și în acestă situație, pentru că indiferent că greșelile sunt mici sau mari, acestea pot duce cu ușurință la picarea examenului auto. Din fericire, dacă picați, nu mai este necesară reîntoarcerea la sală. Se va repeta proba practică atât timp cât este prima probă valabilă.

Înscriindu-vă la o școală de șoferi și rezolvând chestionare pe e-drpciv.ro, puteți deveni în scurt timp șofer cu acte în regulă. Mult succes!

 

Tudor
Tudor
Car addict. Ex BMW Driver. Autonapoca writter.

Like us on Facebook!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai recente stiri auto, poze si video.