Spalatorii auto in regim de self wash din Cluj

Moda spalatoriilor self wash a inceput sa prinda adepti si in Romania. Mai multe spalatorii din oras, au introdus si boxe pentru self wash. Ideea este simpla : cu o fisa care costa in medie 5 lei iti poti spala singur masina cu jetul pentru aproximativ 3 minute.

Unde putem spala masina la Jet Wash in Cluj Napoca?

1. Statia Petrom 4 din Calea Baciului

benzinarie petrom baciu cluj

Aici va puteti spala masina timp de 4 minute cu 4.5 lei. Ultima data cand mi-am spalat masina acolo, nu aveau ceara. Exista o singura boxa pentru jet wash. Adresa statiei este Calea Baciului Nr.2, pe drumul European E 81 catre Zalau. Program non stop.

2. OMV Marasti

omw marasti cluj

Spalatoria la care merg cel mai des. Aici o fisa la jet wash costa 5 lei si sunt disponibile 2 boxe. Au program cu ceara si spuma activa dar uneori este destul de aglomerat. Adresa este P-ta Marasti f.n Cluj Napoca iar programul non stop.

3. Speed car wash

speed car wash

Spalatoria se afla pe strada Campului nr 15 -17 si este exclusiv in regim de autoservire. Pretul unui jeton este de 5 lei si sunt disponibile 2 boxe.

4. VSV Invest Grup

vsv-splatorie-auto-cluj-napoca

Spalatoria se afla imediat dupa sensul giratoriu din Manastur varianta cu Zorilor, adresa exacta fiind Str. Frunzisului nr. 20A. Exista 21 de boxe de spalatorie din care 18 sunt in regim self service (actionare cu fisa) din care 4 pentru camioane, autobuze si autocare. Restul de 3 boze sunt deservite de valet. Alte servicii: 8 aspiratoare cu fise cu turbina trifazica.

Pentru autoturismele care transporta produse alimentare se  pot presta servicii de dezinsectie. Spalatoria are un bar de incinta cu toalete pentru cei ce astepta finalizarea serviciilor.

5. Blue Wash & Clean Floresti

blue wash clean

Blue Wash din Floresti ofera servicii de self wash la pretul de 5 lei jetul de 4 minute si 5 lei pentru aspirator de 8 minute.

Tu iti speli masina la Self Wash? Daca da, mai stii si alte spalatorii Jet Wash in Cluj?

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.