Se modifica pretul rovinietei din 20 ianuarie 2017
19/01/2017
Uzina Ford de la Craiova cauta sa angajeze aproape 1000 muncitori
07/04/2017
Arata tot

Tu unde iti parchezi masina in timp ce calatoresti cu avionul?

Una dintre cele mai mari provocări pe care o impune călătoria cu avionul este găsirea unei parcări în vecinătatea aeroportului, unde mașina să poată fi lăsată în siguranță pe toată durata călătoriei.

Cred că, de cele mai multe ori, și voi v-ați confruntat cu această problemă. Partea bună este că, din momentul în care există o problemă, trebuie să apară și soluția. În cazul de față, rezolvarea constă în găsirea unei parcări private, cât mai aproape de aeroport și care să-ți ofere siguranța că mașina ta va fi în permanență supravegheată cât timp va staționa acolo.

Optează pentru un parking full service

Chiar dacă există mai multe tipuri de parcări în funcție de serviciile pe care le oferă, optează pentru una care îți oferă toată încrederea că mașina ta poate fi lăsată acolo pe mâini bune. În sensul acesta, Holiday Parking Cluj vine cu un nou concept de parcare privată lângă aeroport, care îți oferă servicii complete la orice oră. Aceasta este dotată cu spații moderne, și se află doar la 1.8 km distanță de aeroport. Pe lângă calitatea serviciilor, trebuie menționat raportul calitate-preț excelent, posibilitatea de negociere a tarifelor pe perioade mai lungi, precum și supravegherea cu camere moderne și agenți de pază a întregului parking. Dacă te gândești că vei întârzia sau că nu reușești să transporți singur toate bagajele, compania vine în ajutorul tău, oferindu-ți transfer gratuit, ca tu să ajungi cât mai rapid, confortabil și în siguranță.

Lasă grijile parkingului pe mâna altora

Fie că ești din Cluj sau vii cu mașina din orice alt oraș, acum grija găsirii unui loc de parcare sigur este eliminată. Nu va mai fi nevoie să te rogi de prieteni sau rude care să te însoțească până la aeroport, iar la întoarcere poți să o recuperezi exact din locul în care ai lăsat-o. Un alt avantaj este reprezentat de prețurile destul de accesibile care determină ca acest serviciu să fie tot mai căutat de proprietarii de autovehicule  care preferă să aleagă automobilul personal ca transport până și de la aeroport, atunci când pleacă în călătorii de business sau în vacanțe.

Servicii de parking personalizate în funcție de necesitățile tale

În cazul în care călătoria ta cu avionul se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, trebuie să știi că tarifele pentru parkingul mașinii se pot negocia în funcție de intervalul de staționare. Un al beneficiu al parcării în vecinătatea aeroportului constă în faptul că programul nu este unul fix, prestabilit. Astfel, tu ai garanția că, în funcție de zborul ales, mașina poate fi lăsată sau recuperată la orice oră din parcare. În plus, pentru o și mai mare încredere și siguranță, camerele moderne de supraveghere, precum și agenții de pază vor supraveghea 24/7 parkingul.

Tu unde îți lași mașina parcată atunci când pleci cu ea la aeroport? Călătoria ta poate fi una fără griji și nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a beneficia de o parcare în siguranță chiar la câțiva metri de aeroport.

Sursa foto.

Tudor
Tudor
Car addict. Ex BMW Driver. Autonapoca writter.

Like us on Facebook!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai recente stiri auto, poze si video.