Cel mai sigur scaun de la Cybex, Anoris T I-size

Cybex Anoris

Pentru CYBEX, siguranța, inovația și stilul de viață sunt primordiale. Brandul german dezvoltă produse care fac viața de zi cu zi a părinților și copiilor mai sigură și mai confortabilă. Toate produsele urmează CYBEX D.S.F. principiul inovației, combinația unică de design distinctiv, cele mai înalte standarde de siguranță și funcționalitate inteligentă – „pentru toți oamenii de mâine”.

Cybex Platinum  Anoris T i-Size orientat cu fața spre sensul de mers a fost premiat drept cel mai bun scaun auto pentru copii testat vreodată în clasa sa, conform Stiftung Warentest și ADAC. Primul scaun cu airbag integrat a obținut în categoria „Kleinkind plus Kind” un scor general fără precedent de 1,5 .

Protecția micilor pasageri a fost întotdeauna o provocare.

În comparație cu corpul, capul copiilor este mare și greu, cu o musculatură a gâtului care nu este complet dezvoltată iar in cazul unui impact frontal, copilul este amortizat de suprafața mare a airbag-ului și ținut în zona de siguranță a scaunului înainte de a avea loc orice deplasare semnificativă înainte. Și mai presus de toate, zonele sensibile ale capului și gâtului rămân perfect protejate.

Călătorii sigure și confortabile – cu fața spre sensul de mers

Datorită orientării cu fața spre sensul de mers a lui Anoris T i-Size, părinții pot interacționa pe deplin cu copiii lor, văzându-I și comunicând prin oglinda retrovizoare, crescând astfel siguranța pasivă și menținând concentrarea șoferului în fața.

În plus, Anoris T i-Size este mai confortabil la călătoriile mai lungi cu mașina, oferind suficientă libertate de mișcare chiar și pentrucopiii mai mari de până la 6 ani (cu 2 ani mai multi in comparație cu un scaun auto convențional). Chiar și în călătoriile de câteva ore, copiii mai mari au loc să își întindă picioarele fără a se simți constrânși.

Cyb 22 Awards Adac May22 Socialpost Instagram Int2 Screen Hd1

Anoris T i-Size este ușor de instalat și sprijină active părinții în asigurarea instalării optime cu indicatoare LED și semnale audio. În plus, un asistent de siguranță la bord informează părinții dacă vreo verigă a lanțului de siguranță a fost ratată în timp ce copilul este asigurat în scaunul auto.

Scaunul, omologat conform standardului UN R129/03, este potrivit pentru copiii cu varsta de pana la 6 ani. Creste cu copiii datorita adaptabilitatii sale simple si intuitive, incepand de la o inaltime de 76 cm si mergand pana la o inaltime de 115 cm si un maxim de 21 de kg.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.