Acte necesare schimbare motor masina
24/02/2016
Proiect de lege: Soferii prinsi bauti risca sa le fie suspendat carnetul pe viata
09/03/2016
Arata tot

Cele mai bune masini sub 3000 euro

Avand in vedere ca 49.7% din parcul auto din Romania este format din masini mai vechi de 12 ani, internetul si parcurile auto sunt pline de masini sub 3000 euro. Daca vrei sa cumperi o astfel de masina, iata ce optiuni ai:

Volkswagen Golf 4

vw golf 4 sub 3000 euro

Volkswagen Golf 4 este una dintre cele mai fiabile masini pe care le poti cumpara la 3000 euro. Fiabilitatea crescuta si  costurile mici de intretinere sunt atuurile sale. Consumul este bun dar nu excelent, benzinarele de 1.4 si 1.6 consuma cam 9 – 10 in oras iar dieselul undeva la 7% consum urban. In 2016, preturile pentru un VW Golf 4 incep de la 1800 euro pentru versiunea benzina 1.4 in 2 portiere si ajunge pana la 3500 euro in cazul motorizarii diesel 1.9 in 4 portiere. Review complet pentru Golf 4 aici.

Opel Astra G

opel astra g sub 3000 euro

Opel Astra G este alta masina des intalnita si fiabila de pe strazile noastre. Mitul german al masinilor fiabile este cel mai bine reprezentat de Opel Astra G, o masina care ingrijita corespunzator poate fi foarte fiabila. Avantajele sale sunt: preturi ridicol de mici de intretinere pentru variantele pe benzina, fiabilitate buna pentru o masina de 10 – 15 ani.

Dezavantaje: este practic loganul nemtilor, o masina care nu te face sa zambesti cand esti la volan dar nici nu te lasa in drum. Preturile incep de la 1600 euro pentru benzina in 2 portiere si 3200 pentru diesel in 4 usi. Review complet Opel Astra aici.

Renault Clio 2

renault clio 2

Renault Clio 2 este o masina asa cum ii place romanului: ieftina de achizitionat, ieftina de intretinut, cu loc in portbagaj si cam atat. Masina este destul de urata si in interior si in exterior dar are avantajul pretului. Se merita sa cumperi Clio 2, doar daca nu iti place deloc loganul iar Opel astra ti se pare prea scumpa. Preturile incep de la 1100 euro si pot ajunge si la 3000 euro dar nu vad de ce ai da atat pe un Clio 🙂

Dacia Logan

dacia logan sub 3000 euro

Loganul este fratele mai sarac si mai gras al lui Clio. Loganul nu are nevoie de prea multe prezentari: este o masina ieftina, poate cea mai ieftina pe care o poti cumpara daca vrei sa fie si an bun. La 3000 euro gasesti Logan-uri si din 2008. Atentie insa ca multe Logan-uri au fost pe taxi si pot fi adevarate bombe pe roti. Review complet pentru Dacia Logan aici.

Volkswagen Polo

vw polo sub 3000 euro

Dupa 4 masini care se potrivesc mai mult barbatilor, ne-am gandit sa spunem cateva cuvinte si despre o masina gandita pentru oras si pentru doamne. VW Polo este o masina care si-a dovedit fiabilitatea in timp, are un consum mic si este potrivita pentru orasele mari si aglomerate. Este fara indoiala best buy din clasa sa.

Tu ce alte masini ai mai include in topul nostru?

Tudor
Tudor
Car addict. Ex BMW Driver. Autonapoca writter.

Like us on Facebook!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai recente stiri auto, poze si video.