Oferta Decembrie: 60 ron inapoi la 4 anvelope de iarna cumparate
06/12/2017
Probleme des intalnite la VW Passat B5 (1996 – 2005)
07/12/2017
Arata tot

Un service auto care pune pret pe timpul clientilor sai

Cand vine vorba de apelarea la serviciile unui service auto, majoritatea posesorilor de autoturisme simt o mica sau mai mare retinere. De cele mai multe ori isi inchipuie ca vor pierde foarte mult timp asteptand sa se finalizeze reparatiile pe care trebuie sa le faca. Alteori realizeaza ca vor ramane practic faliti dupa un asemenea serviciu oferit de oricare service auto.

Din fericire, pentru cei care se tem de asemenea posibilitati, exista un service auto Iasi care isi respecta clientii din toate punctele de vedere. Profesionistii din spatele acestui service auto inca de zece ani isi uimesc clientii cu serviciile de cea mai buna calitate oferite. Acestia au autorizație de functionare din partea Registrului Auto Roman. Ca un plus, echipa Turbo9 este formata numai din experti, care pot gasi cu usurinta rezolvare pentru orice problema aparute la componentele masinii.

Inca de la fondare, acestia au investit considerabil in utilajele de testare si reconditionare care sa le eficientizeze munca. In cazul oricaror tipuri de interventii, diagnoze si reparatii auto, orice mecanic auto este pregatit, atat din punct de vedere profesional, cat si al tehnologiei folosite.

Numai prin aceste investitii in oameni si tehnologie, Turbo9 a ajuns sa fie unul dintre cele mai bine cotate service-uri auto din zona si nu numai. Ca dovada, mecanicii de la Turbo9 reconditioneaza zilnic aproximativ 15 turbosuflante. In fiecare an sunt in jur de 702 de masini in service. In ce priveste motoarele, aproximativ 126 au fost reparate de-a lungul timpului. Cu toate ca volumul de munca este foarte mare, clientii raman tot timpul 100% satisfacuti de rezultatele muncii depuse de expertii Turbo9.

Citeste si: Lista preturi noul Dacia Duster 2018

Lucrurile care ii diferentiaza pe acestia fata de competitori in privinta modului in care isi ofera serviciile sunt urmatoarele:

  1. Piese de calitate superioara

Acestia niciodata nu vor monta piese de calitate inferioara, doar pentru a avea profit ceva mai mare. Considera ca este important ca sa mentina in timp increderea clientului, nu o sa o piarda prin astfel de strategii neprofesionale. Daca veti alege sa va reconditionati sistemul turbo sau sa va reparati motorul, veti avea garantia unui lucru bine facut. Pe viitor veti resimti acest lucru in economiile pe care le faceti. Chiar daca vi s-ar parea ceva mai scump in prima faza, trebuie sa stiti ca o asemenea investitie este durabila si va va scuti de multe neplaceri pe viitor.

  1. Sfaturi calificate

Un expert Turbo9 este tot timpul dispus sa ofere sfaturi si informatii suplimentare clientilor sai cu privire la serviciile oferite. In acelasi timp, vor fi mai mult decat incantati sa le ofere indicatii preventive tututor clientilor, pentru efecte mult imbunatatite.

  1. Timpul clientului e respectat

Reparatiile facute nu vor dura mai mult timp decat cel prevazut inainte. Dimpotriva chiar, profesionistii de la serviciul respectiv vor incerca pe cat posibil sa isi faca treaba eficient, adica tinand cont de timp, dar si de calitatea produselor oferite.

  1. Garantii

Chiar si la un an dupa data facturarii exista garantii. Daca din anumite motive piesele reconditionate nu mai functioneaza, acestia isi asuma responsabilitatea. Totodata, incearca pe cat posibil ca in parametrii tehnici impusi sa rezolv problemele aparute.

  1. Calitate crescuta dupa reconditionare

Prin modul in care isi fac treaba reusesc sa ajunga la performanta ca turbinele reconditionate de ei sa fie la acelasi nivel cu calitatea turbocompresoarele noi. Reprezinta un plus de economie pe termen lung, deci mai multe avantaje pentru client. Acesta nu mai este nevoit sa isi schimbe piesele, ci doar sa le imbunatateasca.

  1. Paleta vasta de servicii auto

Indiferent de problema pe care poate sa o aiba masina, oricand exista solutii cand vine vorba de Turbo9. Ofera o paleta larga de servicii, pentru ca stiu cat de complexa poate sa fie cateodata reparatia unei masini. Nu mai este necesar sa va duceti la doua service-uri auto pentru doua probleme diferite, cand solutia se afla la un service auto Iasi. Mai putine drumuri, mai multa eficienta si un client fericit!

Pentru cei care vreodata se confrunta cu probleme aparute la nivelul componentelor masinii, trebuie sa stie ca pot apela cu incredere la Turbo9. Numai asa activitatile de zi cu vor fi aduse pe fagasul lor normal, fara dureri de cap si plangeri legate de neprofesionalismul unora dintre  cei care spun ca s-ar ocupa cu asa ceva, dar nu fac nimic concret!

Tudor
Tudor
Car addict. Ex BMW Driver. Autonapoca writter.

Like us on Facebook!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai recente stiri auto, poze si video.