Cititorul de tahograf și carduri șofer Tacho2Safe

Să fii proprietarul unei flote de vehicule, indiferent de mărimea acesteia, vine cu un risc în privința valorilor materiale și umane, deci siguranţa şoferului, a vehiculului şi a mărfurilor sunt de o importanţă vitală, aşadar mijloacele adiţionale de protecţie sunt indinspensabile.

În acest sens mașinile sunt echipate cu tahografe, care asigură păstrarea timpilor legali de conducere și odihnă iar proprietarul vehiculelor echipate cu tahografe digitale, în conformitate cu legislația în vigoare, este obligat să descarce datele din tahograf în mod regulat la cel mult 90 de zile și să descarce datele din cardul tahograf în mod regulat la cel mult 28 de zile.

Pentru ca acest lucru să se poate întâmpla, e nevoie de folosirea unui dispozitiv capabil să colecteze și descarce informațiilor iar pe piață se găsește o varietate mare de produse de acest fel, dintre care Tacho2Safe se diferențiază mulțumită funcționalității și capacității care permite peste 500 de descărcări la un consum redus de energie.

Tacho2Safe este un dispozitiv modern, multifunctional, fiind fabricat din cele mai bune materiale, ergonomic și accesibil cu ușurință de către șoferi-proprietatari, șoferi și transportatori privați, operatori de autocare și altele indiferent de mărimea flotei pe care o dețin, cât timp sunt echipate cu tahografe digitale. Capacitățile mari, ușurința utilizării și tehnologia implementată asigură satisfacția cumpărătorilor, aceștia obținând  un instrument simplu și eficient pentru munca zilnică.

Citeste si: Ce se intampla daca circuli iarna cu anvelope de vara si vara cu anvelope de iarna

Câteva dintre funcțiile principale Tacho2Safe sunt:

 • citirea datelor din carduri fără a fi nevoie să se conecteze la un tahograf (cititor card încorporat), citirea datelor din carduri prin conectare la tahograf,
 • citirea datelor din tahograf în funcție de parametrii presetați,
 • citirea datelor din tahograf după preferințe, imediat înainte de colectarea datelor,
 • citirea tuturor datelor pentru întreaga perioadă,
 • afișajul (ușor de citit chiar și în condiții de lumină) indică starea descărcării și permite configurarea dispozitivului.

Datele descărcate sunt înregistrate în memoria internă de 1GB a Tacho2Safe. Acesta are o autonomie care permite peste 500 de descărcări datorită consumului redus de energie  și poate fi folosit cu o baterie de tip AA sau cu un acumulator încărcabil prin usb. Fișierele pot fi salvate în orice format, se poate seta perioada de descărcare a datelor.

Citeste si: Modificari la codul rutier din Italia care afecteaza soferii romani

În comparție cu alți cititori, Tacho2Safe are o viteză ridicată și o funcție de reamintire a descărcărilor. Este de remarcat faptul că Tacho2Safe este vândut cu software pentru înregistrarea și analiza datelor din tahografe digitale. Software-ul TachoSafe Lite vă permite să vizualizați date pentru un număr nelimitat de vehicule și șoferi: numeroase rapoarte incluzând raport de contravenții conform AETR 561, raport detaliat al activității șoferului, grafic al activității șoferului.

Vezi pret Tacho2Safe.

Printre beneficiile Tacho2Safe se numără:

 • încărcarea prin conexiune USB (doar acumulator Ni-MH),
 • durată foarte lungă de viață a bateriei (peste 500 de descărcări de carduri),
 • meniu intuitiv pentru o operare ușoară,
 • viteză mare de descărcare a tahografelor și a cardurilor,
 • spațiu de stocare de 1 GB suficient pentru mai mult de 3.000 descărcări de card,
 • aplicația TachoSafe Lite de evaluare a datelor descărcate este inclusă în pachet,
 • asistență disponibilă în mai multe limbi,
 • configurare ușoară a perioadei de descărcare,
 • notificare pentru descărcările următoare de card și tahograf.

Un alt avantaj este posibilitatea de a seta operarea în limba preferată, de a include semnale sonore și folosirea ușoară datorită celor 4  butoane.

Tach2Safe, un dispozitiv, care datorită dimensiunilor sale mici și operării simple, a câștigat aprecierea proprietarilor de companii de transport și a serviciilor de tahografe din Polonia și din întreaga Europa,  este soluția modernă pentru recuperarea datelor de pe tahograful digital și cardurile inteligente ale șoferilor.