Martori bord BMW E46

Daca ti s-a aprins un martor in bord la un BMW seria 3 E46 si nu stii ce inseamna, e posibil sa gasesti explicatia mai jos:

senzor airbag bmw e46 Airbag-uri. Va rugam sa verificati problema la un service sau cu diagnoza. Cel mai frecvent la E46 se defecteaza plasa de sub scaunul pasagerului.
martor abs bmw e46 ABS. Daca se aprinde galben a cedat ABS-ul, conduceti cu atentie si evitati franele bruste.
martor lichid parbriz e46 Lichidul de spalare parbriz.
martor evacuare emisii bmw e46 Valorile de evacuare ale emisiei nu sunt in regula.
martor bord eroare martor electric bmw e46 Eroare la motorul electronic, poti continua drumul dar puterea motorului este redusa.

Citeste si: Recenzie BMW seria 3 E46

martor bujii incandescente bmw e46 Bujiile incandescente. Daca lumina porneste in timpul calatoriei trebuie schimbate bujiile.
martor lipsa antigel bmw e46

 Antigelul: Verificati antigelul sau apa in vasul de expansiune. ATENTIE: Nu deschideti vasul de expansiune cand motorul este cald.

martor bec ars spate bmw e46  Stopurile din spate pentru ceata
martor preincalzire motor diesel bmw e46  Preincalzire la motor diesel. Nu porniti pana nu se stinge martorul.
martor transmisie bmw e46

 Transmisia automată sau cutia de viteze manuala. O defecțiune a cauzat transmiterea la programul de urgență.

martor nivel ulei motor bmw e46  Cand este Galben…Nivelul uleiului de motor. În cazul în care lumina vine pe durata călătoriei si nivelul de ulei a scăzut la minimul absolut, completati cu ulei de motor cat mai devreme posibil. Nu conduceți mai mult de 50 km fara ulei.

Citeste si: Motoare de evitat de la BMW

martor tampon frana bmw e46 Senzor de placute frana.
martor controlul presiunii in anvelope bmw e46 Controlul presiunii in anvelope (cat de umflate sau desumflate sunt rotile)
martor ASC bmw e46 Cand este aprins ledul portocaliu inseamna ca este oprit ASC (automatic system control)
martor baterie bmw e46 Rosu: opreste imediat. Bateria nu este incarcata. (Alternatorul nu incarca sau cureaua alternatorului)
martor curea defecta bmw e46 O curea este defecta, fie a sarit de pe role, fie s-a rupt (nu mergeti fara curea, riscati sa fiarba apa la motor sau sa stricati servodirectia)
martor frana de mana bmw e46 Frana de mana (Daca este eliberata si martorul continua sa fie aprins, verificati nivelul lichidului de frana)

Sursa articol.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.