Rolul si funtionarea unei sonde lambda
15/01/2016
Bujiile cu scanteie Twin Tip (TT) – tehnologie Premium OE adusa in Aftermarket
26/01/2016
Arata tot

Martori bord BMW E46

Daca ti s-a aprins un martor in bord la un BMW seria 3 E46 si nu stii ce inseamna, e posibil sa gasesti explicatia mai jos:

senzor airbag bmw e46Airbag-uri. Va rugam sa verificati problema la un service sau cu diagnoza.

Amartor abs bmw e46BS. Daca se aprinde galben a cedat ABS-UL, conduceti cu atentie si evitati franele bruste.

martor lichid parbriz e46Lichidul de spalare la parbriz. Completati !

martor evacuare emisii bmw e46Valorile de evacuare ale emisiei nu sunt in regula.

martor bord eroare martor electric bmw e46Eroare la motorul electronic, poti continua drumul dar puterea motorului este redusa.

Citeste si: Recenzie BMW seria 3 E46

martor bujii incandescente bmw e46Bujiile incandescente. Daca lumina porneste in timpul calatoriei aranjeaza problema schimband bujiile.

martor lipsa antigel bmw e46Antigelul: Verificati antigelul sau apa in vasul de expansiune. ATENTIE: Nu deschideti vasul de expansiune cand motorul este cald.

martor bec ars spate bmw e46Stopurile din spate pentru ceata

martor preincalzire motor diesel bmw e46Preincalzire la motor diesel. Nu porniti pana nu se stinge martorul.

martor transmisie bmw e46Transmisia automată sau cutia de viteze manuala. O defecțiune a cauzat transmiterea la programul de urgență.

martor nivel ulei motor bmw e46Cand este Galben…Nivelul uleiului de motor. În cazul în care lumina vine pe durata călătoriei si nivelul de ulei a scăzut la minimul absolut, completati cu ulei de motor cat mai devreme posibil. Nu conduceți mai mult de 50 km fara ulei.

Citeste si: Motoare de evitat de la BMW

martor tampon frana bmw e46Tampoanele de frana (De obicei daca schimbati placutele de frana si nu lipiti acei senzori pe ele va apare aceasta eroare aprinsa galbena, nu afecteaza cu nimic faptul ca este aprinsa insa trebuie sa verificati din cand in cand in ce stare se afla placutele de frana).

martor controlul presiunii in anvelope bmw e46Controlul presiunii in anvelope (cat de umflate sau desumflate sunt rotile)

martor ASC bmw e46Cand este aprins ledul portocaliu inseamna ca este oprit ASC (automatic system control)

martor baterie bmw e46Rosu: opreste imediat. Bateria nu este incarcata. (Alternatorul nu incarca sau cureaua alternatorului)

martor curea defecta bmw e46

O curea este defecta, fie a sarit de pe role, fie s-a rupt (nu mergeti fara curea, riscati sa fiarba apa la motor sau sa stricati servodirectia)

martor frana de mana bmw e46Frana de mana (Daca este eliberata si martorul continua sa fie aprins, verificati nivelul lichidului de frana)

Sursa articol.

Tudor
Tudor
Car addict. BMW Driver. Autonapoca.ro writer.

Like us on Facebook!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai recente stiri auto, poze si video.